معماری www nbpars.ir

سلام این وبلاگ زیر مجموعه نقش برتر است آدرس سایت اصلی nbpars.ir
برای خرید هر محصول روی لینک آن کلیک و پس از پرداخت بلافاصله دانلود کنید

  • ۰
  • ۰
لوکوربوزیه (Le Corbusier) ، بیوگرافی و تحلیل آثار ، پاورپوینت

تاریخ ایجاد 04/12/2017 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 190 اسلاید پاورپوینت +90 صفحه PDF   قیمت: 8500 تومان     تعدادمشاهده  5


لوکوربوزیه (Le Corbusier) ، بیوگرافی و تحلیل آثار ، پاورپوینت
 
 نقش لوکوربوزیه در معماری نو مانند نقش پیکاسو در نقاشی نو بود . او مانند پیکاسو زندگی درویشانه بسیار ساده ای داشت و تا آخر عمر در همان آتیله محقر خود که در جوانی تاسیس کرده بود ، کار کرد. این آتلیه ، اتاق کوچکی بیش نبود و شمار همکاران لوکوربوزیه هرگز از چهار یا پنج نفر بیشتر نشد. گاه اتفاق افتاد که تنگی جا سبب شود نقشه های اجرایی کارها در جایی دیگر رسم شوند. 
 
فهرست مطالب
    بیوگرافی لوکوربوزیه
    تحصیلات
    نخستین فعالیت‌ها و پروژه‌ها
    نقد فعالیت‌ها
    تاثیرات
    نوشته‌های حائز اهمیت
    بیانیه‌ها و نقل قول‌ها
    اولین اسکیس‌ها
    مسافرت‌های مطالعاتی
    مدول لوکوربوزیه
    ویلا فاله
    ویلای استونزر و ژاکومه
    ویلای‌های استونژ
    ویلای ژانره پره
    ویلای شواب
    خانه دومینو
    نظریات
    اصول معماری لوکوربوزیه
    ویلا ساوا
    شهر چندیگار هند
    کلیسای رونشام
 
بخشی از مطلب
شارل ادوارد ژانره، ملقب به لوکوربوزیه، در سحرگاه ششم اکتبر سال ۱۸۸۷ میلادی در دهکده کوچکی در شمال غربی سوئیس، “لشود فوند”چشم به جهان گشود. وی پس از اتمام تحصبلات پایه در روستای محل زندگی خود، آنجا را به مقصد پاریس ترک گفت و در دفتر دو تن از معماران مشهور آن دوران یعنی “آگوست پره” و “پیتر بهرنز” مشغول به کار شد. وی پس از چندین سال فعالیت در دفتر این دو معمار نامی، پاریس را به منظور گشت و گذار در سراسر اروپا ترک کرد و هنگام بازگشت از این سفر طولانی، نقاشی‌هایی بسیاری را با خود به همراه آورد که شاکله اصلی اندیشه‌های وی را به شکل داد. 
شارل ادوارد ژانره، در سال ۱۹۱۶ میلادی برای همیشه در پاریس ساکن شد و در سال ۱۹۲۰ میلادی، اسم مستعار لوکوربوزیه را برای خود برگزید؛ لقبی که در اصل نام پدربزرگ مادری وی بود و امروزه همگان وی را با همین نام می‌شناسند. لوکوربوزیه یکی از آن دسته معمارانی است که همانند شخصی چون فرانک لوید رایت، هیچگونه تحصیلات آکادمیکی در رابطه با معماری ندارد و اندیشه‌هایش را مدیون استعداد و خلاقیت ذاتی خود است.
پنج اصل لوکوربوزیه:
لوکوربوزیه با شعارِ خانه، ماشین زندگی، معتقد بود همانطور که خودرو، ماشینی برای حرکت است، خانه نیز ماشینی برای زندگی و حیات ساکنان آن است. بنابرین با تکیه بر این شعار ۵ اصلی را در ساختمان‌های مدرن معرفی کرد که امروزه آنها را به عنوان اصول لوکوربوزیه می‌شناسیم و به شرح زیرند:
    ستون‌ها ساختمان را روی زمین بلند می‌کنند (پیلوت)
    پلان آزاد (عدم وجود دیوار باریک)
    پنجره‌های سرتاسری و طویل
    بام مسطح و باغ روی بام (روف گاردن)
    نمای آزاد (کف ها و دیوارهایی به صورت کنسول)
آثار معماری لوکوربوزیه:
لوکوربوزیه در طول چندین دهه فعالیت‌ در حوزه معماری، آثار شاخص بسیاری از خود به جای گذاشته است که امروزه الگوی معماران در بسیاری از نقاط جهان است. وی با طرح نظریه‌هایی در حوزه بسیاری از سبک‌های معماری سبب اعتلای هرچه بیشتر آنان شد. این امر تا بدان جایی پیش رفته است که امروزه همگان استفاده از بتن در معماری را نه به نام پیشگام آن یعنی آگوست پره، بلکه شاگرد وی لوکوربوزیه می‌دانند. بنابرین در ادامه مطلب به ذکر برخی آثار شاخصی از وی می‌پردازیم که در پاورپوینت پیش‌رو به تفصیل آمده‌اند.
ویلا ساوا (Villa Savoye):
ویلا ساوا یکی از آثار شاخص لوکوربوزیه است که در حومه شهر پاریس قرار دارد و به عنوان تجلی هنر این معمار سرشناس، هنردوستان بسیاری را از سراسر دنیا به سوی خود جذب می‌کند. این ویلا که تاثیر اندیشه‌های پیر ژانره نیز بر روی آن کاملا هویدا است، به سبب برخورداری از هر ۵ اصل معماری لوکوربوزیه، اهمیت بسیاری دارد. 
کلیسای نوتردام رونشام (Chapelle Notre-Dame-du-Haut de Ronchamp):
کلیسای نوتردام رونشام
کلیسای نوتردام رونشام فرانسه، به عنوان یک عبادتگاه کاتولیک رومی، نمونه بارزی از معماری مذهبی قرن بیست و یکم است. این کلیسا که در سال ۱۹۵۴ میلادی توسط لوکوربوزیه طراحی شده است، همچنان زیر نظر بنیاد غیرانتفاعی  de l’Œuvre de Notre-Dame du Haut، به عنوان یک عبادتگاه به کار خود ادامه می‌دهد. کلیسای نوتردام رونشام به سبب سبک معماری خاص خود، سالانه بیش از ۸۰ هزار بازدیدکننده را به سوی خود جذب می‌کند.
مجتمع مسکونی یونیت دی هبیتیشن (Unité d’habitation)
یونیت دی هبیتیشن، یک مجتمع‌های مسکونی مدرن واقع در مارسی فرانسه و طراحی شده به دست لوکوربوزیه است که به دلیل استفاده از بتن ترا‌نخورده و خام بروت برای اولین بار در معماری، از اهمیت بسیاری برخوردار است. این مجتمع مسکونی که بعدها منبع الهام ساخت بناهای شاخص دیگری نظیر مجتمع مسکونی VM کپنهاگ دانمارک شد، سبب پیدایش فلسفه بروتالیسم در معماری نیز گردید.
شهر جدید چندیگار هند (Chandigarh):
چندیگار یک شهر جدید در خاک هند است که به عنوان مرکز هر دو ایالات همسایه پنجاب و هاریانا شناخته می‌شود. شهر جدید چندیگار هند در ۲۶۰ کیلومتری پایتخت این کشور، دهلی نو، قرار دارد و امروزه بیشتر به دلیل معماری و طراحی شهر فوق‌العاده خود شناخته می‌شود؛ چراکه  قریب به اتفاق ساختمان‌ها و مراکز دولتی و شهری چندیگار هند، توسط تیمی متشکل از معماران شاخص آن دوران نظیر لوکوربوزیه، جین درو و مکسول فرای طراحی شده است. 
شهر جدید برازیلیا (Brasília):
شهر جدید برازیلیا که امروزه به عنوان پایتخت اداری برزیل شناخته می‌شود، در کرانه باختری این کشور واقع شده است. برازیلیا به عنوان چهارمین شهر پرجمعیت امریکای لاتین، دارای بیشترین درامد سرانه است. لکن این شهر بیشتر به دلیل معماری و طراحی شهری فوق‌العاده خود شهرت داردو چراکه به دنبال تصمیم دولت مرکزی مبتنی بر انتقال پایتخت اداری برزیل به شهری جدید، معماران بسیاری من جمله لوکوربوزیه به ارائه طرح‌های شهرسازی برای آن پرداختند که در نهایت هم طرح وی انتخاب شد. لکن پس از مدتی، بنا به دلایلی طرح مذکور کنار گذاشته شد. بنابرین پس از کشمکش‌های فراوان، طرح مشترک لوسیا کوستا (Lúcio Costa) و اسکار نیمار (Oscar Niemeyer) برای این شهر انتخاب شد.


کلمات کلیدی مرتبط:
لوکوربوزیه (Le Corbusier) ، بیوگرافی و تحلیل آثار ، پاورپوینت ,آثار لوکوربوزیه, آثار معماری لوکوربوزیه, بیوگرافی لوکوربوزیه, پنج اصل لوکوربوزیه, زندگینامه لوکوربوزیه, شهر جدید برازیلیا, شهر جدید چندیگار, کارهای لوکوربوزیه, کلیسای نوتردام رونشام, مجتمع مسکونی یونیت دی هبیتیشن , بیوگرافی لوکوربوزیه,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی بیوگرافی و آثار و عوامل موثر بر دیدگاههای لوکوربوزیه
تحلیل و بررسی آثار لوکوربوزیه،معمار سبک مدرنیسم
پاورپوینت بررسی اندیشه های لوکوربوزیه
پاورپوینت بررسی اندیشه های لوکوربوزیه
دانلود پاورپوینت اثار لوکوربوزیه
دانلود پاورپوینت آثار لوکوربوزیه


  • ۹۶/۰۹/۱۴
  • safaii safaii

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی