معماری www nbpars.ir

سلام این وبلاگ زیر مجموعه نقش برتر است آدرس سایت اصلی nbpars.ir
برای خرید هر محصول روی لینک آن کلیک و پس از پرداخت بلافاصله دانلود کنید

  • ۰
  • ۰
دانلود نمونه هایی از فراکتال طبیعی و بکارگیری آنها در معماری

تاریخ ایجاد 26/01/2018 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 75 برگ ورد   قیمت: 7000 تومان   حجم فایل: 6736 kb  تعدادمشاهده  4


فهرست :
فراکتال و چیستی آن   1 
الف ) فراکتال از منظر هندسی  5
ب) فرم فراکتال  12
فراکتال و نظریه آشوب  18
الف ) هندسه فراکتال در معماری  19
ب ) اوج پیشرفت معماری در فراکتال  28
ج ) زوال هندسه در فراکتال  30
نمونه های فراکتال در معماری  34
نمونه هایی از فراکتال طبیعی و بکارگیری آنها در معماری  36
فراکتال در طراحی داخلی  41
فراکتال محیط های انسان ساخت  42
فراکتال در موسیقی  47
فراکتال در میوه ها  48
فراکتال در حیوانات  49
فراکتال در بدن انسان  50
ضمیمه : مقاله  51
منابع 74
 
 
هندسه فراکتال
فراکتال یک شکل یا الگوی هندسی ساخته شده از قسمتهای یکسان است که در برگشت به داخل جزئیات نشان دهنده الگوی کلی است. 
به عبارت دیگر به هر جزء از شیء که نگاه کنیم تصوری از کل شیء در ذهن ما ایجاد می شود. 
واژه فراکتال در سال 1975 توسط بنویت مندلبرات برای توصیف اشیاء هندسی پیچیده که درجه بالائی از خودتشابه دارد تشکیل شده است.
فراکتالها شکلهایی هستند که برعکس شکلهای هندسه اقلیدسی به هیچ وجه منظم نیستند . این شکلها اولا سراسر نامنظم اند ثانیا میزان بی نظمی انها در همه مقیاسها یکسان است.
 
 
 
 
بنوت مندلبروت در سال 1924 در لهستان بدنیا آمد. پدر او دستفروش لباس های دست دوم بود و مادرش پزشکی می کرد. او مبانی ریاضیات را از دو عموی خود فرا گرفت و به همراه خانواده خود در سال 1936به فرانسه مهاجرت کرد. در آنجا با کمک یکی دیگر از عموهایش که پروفسور ریاضیات بود اقامت فرانسه را گرفتند. این مهاجرت باعث شد تا وی بیشتر به ریاضیات علاقمند شود اما جنگ جهانی دوم شروع شده بود و مندلبورت هراس این را داشت که نتواند به ریاضایات بپردازد.
 
 
 
 
 
هندسه فراکتالی چیست؟ 
هندسه برخالی یک مفهوم نوین است که برای نخستین بار از سوی بنویت مندلبروت در سال ۱۹۸۰ معرفی گردید. بنیاد هندسه برخالی بر این فرض استوار است که اشکال طبیعی خودهمانند (Self similar) هستند و از تکرار قانونمند یک بلوک آغازین ایجاد گردیده‌اند. برخالها را به دو دسته ریاضی و طبیعی تقسیم می‌کنند. نمونه برجسته فرکتالی ریاضی،  فرکتال کخ است.
این نوع خاص از هندسه به سه مفهوم مهم ریاضی محتاج است :
1.  مفهوم تابع
2.  مفهوم نمودار تابع
3.  مفهوم اعداد مختلط
 
هندسه ساختارهای خود متشابه فراکتال‌ها مفاهیم هندسی هستند که در چند سال اخیر و به خصوص پس از کارهای بنویت مندلبورت، ریاضیدان لهستانی بر روی آنها، بسیار مورد توجه دانشمندان علوم قرار گرفته است.
مفاهیمی که خواص آنها به اندازه شان بستگی ندارد، در فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی، زمین‌شناسی وپزشکی بسیار دیده شده اند و از خواص آنها می‌ توان برای درک بهتر پدیده‌های مورد نظراستفاده کرد. تاکنون تعریف دقیقی از ماهیت فراکتال‌ها نشده است اما از یک دیدگاه کلی می‌توان گفت که فراکتال موجودی هندسی است که قوانین کلی حاکم بر آن وابسته به مقیاسی که در آن کار می‌کنیم نیست. یعنی جزئیات آن شبیه کل هستند. فراکتال‌هاجزئیات نامحدودی دارند که دارای ساختاری خودمتشابه در مقادیر مختلف بزرگنمایی،هستند. در اکثر موارد یک قانون و قاعده خاصی به میزان نامحدودی تکرار می‌شود تا یک طرح فراکتالی پدید آید. واژه فراکتال در سال 1975 توسط «بنویت مندلبورت» پدرفراکتال ابداع شد. ریشه این لغت عبارت لاتین Fractus به معنی «شکسته» است. پیش ازاینکه مندلبورت این واژه را ابداع کند، برای چنین اشکالی، از واژه «منحنی‌های هیولایی» استفاده می‌شد. فراکتال‌ها را عموماً موجوداتی ریاضی می‌پندارند و این به علت مشهور بودن ساختار «فراکتال هندسی» است اما نشان داده شده است که بسیاری ازوضعیت‌هایی که هندسه کلاسیک (اقلیدسی) از توضیح آنها عاجز است، توسط فراکتال‌ها، به راحتی بیان می‌شود. به همین دلیل فراکتال‌ها کاربردهای بسیاری در علوم پیداکرده اند، از فیزیک و شیمی و هواشناسی گرفته تا بیولوژی ملکولی و پزشکی، از قوانین حاکم بر فراکتال‌ها استفاده می‌شود.
ساده ترین نوع فراکتال، فراکتال کانتور است. پاره خطی به طول یک واحد در نظر بگیرید و طول آن رابه سه قسمت تقسیم کرده و قسمت وسطی را حذف کنید. حالا دو خز داریم که طول هریک ازآنها یک‌سوم طول اولیه است. همین عمل را با هر کدام از این پاره خط ها انجام می‌دهیم. یعنی طول هرکدام را ثلث می‌کنیم و قسمت وسطی را حذف می‌کنیم. می‌توان باکامپیوتر برنامه‌ای نوشت که این عملیات را چندین بار پیاپی انجام دهد. اگر این عمل را بی‌شمار بار انجام دهیم (کاری که از عهده کامپیوتر خارج است) شکلی به دست می‌آیدکه مجموعه کانتور نام دارد. اگر به کل شکل نگاه کنیم، ساختاری می‌بینیم که تابی‌نهایت ادامه دارد. اگر به سمت راست یا چپ خط دوم شکل نگاه کنیم ساختاری می‌بینیم که بازهم تا بی‌نهایت ادامه یافته و در عین حال، کاملاً شبیه شکل کلی است. چنین ساختارهایی که هر جزء آن با کل مجموعه یکی است و فقط در مقیاس(Scalc)تفاوت دارند را ساختارهای خودمتشابه Self-similar می‌گویند.
و.....
 


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت ,بررسی نمونه هایی ,از فراکتال طبیعی ,بکارگیری آنها در معماری ,فراکتال و چیستی آن ,فراکتال ,منظر هندسی ,فرم فراکتال ,فراکتال و نظریه آشوب ,هندسه فراکتال در معماری ,اوج پیشرفت معماری در فراکتال , زوال هندسه در فراکتال ,نمونه های فراکتال ,نمونه هایی از فراکتال , طبیعی و بکارگیری ,آ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی مبانی و روند طراحی در معماری
پاورپوینت بررسی خلاصه کتاب مبانی برنامه ریزی معماری
بررسی معنا در معماری ، پاورپوینت
پاورپوینت بررسی معماری آرامش
پاورپوینت بررسی نیروهای کیهانی در اهرام مصر
پاورپوینت بررسی هویت معماری بومی و سرعت رشد معماری مدرن
پاورپوینت بررسی معماری و مجسمه سازی
پاورپوینت بررسی رنگ شناسی در معماری و نقش رنگ در دکوراسیون داخلی
پاورپوینت بررسی و تحلیل روانشناسی رنگها در دکوراسیون داخلی
پاورپوینت بررسی و تحلیل کانسپت در معماری -Concept in Architecture
پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری فراکتال
دانلود,روانشناسی محیط هرج و مرج,وندالیسم, پاورپوینت
پاورپوینت ماهیت هنر در عرفان اسلامی ، حکمت هنرهای اسلامی
دانلود, مجله معماری کانسپت, pdf
دانلود, ایده تا فرم به صورت تبدیل ایده به فرم, پاورپوینت
دانلود, ارتباط موسیقی و معماری, پاورپوینت
پاورپوینت طبع احساسی در معماری ، روانشناسی محیط
پاورپوینت بررسی فرهنگ و هویت خودی و رابطه آن با معماری
پاورپوینت طبع کشف و شهود در معماری ، روانشناسی محیط
پاورپوینت طبع عقلی در معماری ، روانشناسی محیط
  • ۹۶/۱۱/۰۶
  • safaii safaii

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی