نقشه های معماری اجرایی اتوکد رستوران محلی بهمراه فایل سه بعدی
شامل پلانهای معماری با مبلمان و نما مقاطع و تری دی رستوران
سلسله مراتب برای ورود ـ میزبان/ سر گارسون ـ صندوقدار ـ ترکیب صندلیها
در کنار هم ـ بوفه/ سلف سرویس ـ ایستگاه خدمات ـ ویترین غذا/ نوشیدنی ـ
پخت و پز نمایشی ـ تغییر سطح ـ محوطه تفریحات و سرگرمیها ـ ورودی آشپزخانه
ـ پیشخوان ارسال نوشیدنی (Service Bar)
ب) طرح / دکور:
جو یا سبک محل ـ فازککاری ـ میزها / صندلیها ـ عناصر نمادین ـ روسازی
پنجرهها ـ نورپردازی ـ رنگپردازی ـ وسایل مربوط به رومیزی ـ کارهای هنری ـ
گیاهکاریها
ج) وسایل و تجهیزات خاص
تجهیزات و وسایل پخت و پز نمایشی ـ چرخهای انتقال غذا و ... به میزها، کامپیوترهای ثبت فروش در جا ـ سیستم سفارشنویسی ـ سیستم صوتی
ح) عمومی
نام و محل عرضه نوشیدنی ـ موقعیت قرارگیری ـ گنجایش ـ ساعات کار ـ شرحی از بازار مشتریان آن ـ پیشبینی مالی ـ کارکنان
* اهداف طراحی رستورانها و سالنها
* کلیه اماکن عرضه غذا باید دسترسی مستقیم و نزدیکی به آشپزخانه داشته باشد.
* کلیه اماکن عرضه نوشیدنی که به سرویس و پشتیبانی نیاز دارند میتوانند از فضاهای انبار و یا آشپزخانه تأمین شود.