معماری www nbpars.ir

سلام این وبلاگ زیر مجموعه نقش برتر است آدرس سایت اصلی nbpars.ir
برای خرید هر محصول روی لینک آن کلیک و پس از پرداخت بلافاصله دانلود کنید

  • ۰
  • ۰
دانلود,بررسی پاورپوینت مراحل ساخت تونل سازی,pptx

تاریخ ایجاد 17/06/1398 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 75   قیمت: 8500 تومان     تعدادمشاهده  1  

دانلود,بررسی پاورپوینت مراحل ساخت تونل سازی,pptx
 
بخشی از مطلب
 
کنترل تونل به هنگام حفر
شیوه حفر تونلها به هنگام استفاده از ماشین یا سپر بدین گونه است که پس از حفر مقدار معینی از تونل، ماشین متوقف شده و به جلو رانده می شود. معمولاً ماشین های جدید، مجهز به سیستم کنترل مسیر هستند. بدین معنی که اگر ماشین به طور نادرست توجیه شده باشد این سیستم کنترل آن را در موقعیت صحیح توجیه می کند. همچنین سیستم نگهداری تونل نیز به وسیله سیستم کنترل بررسی می شود و قطعات سیستم نگهداری، در موقعیت درست خود قرار می گیرند.
متداول ترین سیستم کنترل ماشین های حفر تونل، استفاده از اشعه لیزر است. بدین منظور یک لوله مولد لیزر ماشین تونل کنی نصب می کنند تا اشعه لیزر حاصله را در مسیری که از قبل تعیین شده، برگیرندة ؟؟؟ که در ماشین نصب شده است، بتاباند.
روشهای مختلف حمل مواد در تونل ها:
1-    راه آهن: از نظر میزان انرژی مصرف شده، حمل مواد با راه آهن، با صرفه ترین روشهاست و به همین خاطر در بسیاری از تونلها به کار می رود.
مزایا: سهولت احداث- به علت راندمان بالا، به سیستم تهویه ارزانتر که نیاز دارد- برای حمل انواع مختلفی مواد مناسب است.- تقریباً در تمام تونلهای با ابعاد متفاوت، قابل استفاده است.- برای حرکت لکوموتیوها از منابع مختلف انرژی مثل برق، دیزل، باطری و هوای فشرده می توان استفاده کرد.
معایب: فاصله ایستگاه حمل از جبهه کار تونل، محدودیت دارد.- محل عبور قطار همواره ثابت است.- به هنگام وقوع حوادث، تمام سیستم یکجا از کار می افتد.- ایستگاه تخلیه کمابیش ثابت است.- به هنگام ساختمان نهایی تونل، اجباراً باید ریلها را برچید و در این مدت قابل استفاده نیست.
2-    نوار نقاله: گرچه نوار نقاله برای حمل و نقل مداوم در تونلهای معدنی کاربرد وسیعی دارد اما به عنوان سیستم حمل و نقل به هنگام حفر تونلها، چندان متداول نیست.
مزایا: برای حمل هر مقدار سنگ حفر شده از جبهه کار، توانایی دارد.- با بسیاری از روشهای حفر و بارگیری سازگاری دارد و قابل استفاده است.- در تمام تونلها با ابعاد مختلف، قابل استفاده است.- فضای لازم برای احداث آن، کم است- کارآیی آن زیاد و هزینه نگهداری آن کم است- عملیات حمل به طور پیوسته انجام می گیرد.
معایب: برای حمل بعضی از مواد کارآیی ندارد.- ابعاد قطعاتی که باید حمل شوند محدود است- احداث آن گران و پرهزینه است- با پیشروی جبهه کار تونل، افزایش طول نوار، مشکل و پرهزینه است- در مواردی که تونل انحنا داشته باشد، قابل استفاده نیست- قطع قسمتی از سیستم، تمام سیستم را از کار می اندازد.
کامیون های چرخ لاستیکی: استفاده از کامیونهای چرخ لاستیکی، یکی از متداول ترین، روشهای حمل مواد در تونلها است زیرا محدودیت سیستم راه آهن یا نوار نقاله را ندارد.
مزایا: با پیشروی تونل، نیازی به ایجاد تغییرات جدید نیست- در تونلهای بزرگ، تقریبا در هر قسمت از تونل، کامیونها می توانند از مقابل هم عبور کنند- اگر مشکلی برای یکی از کامیونها پیش آید، تمام سیستم از کار نمی افتد- بیشترین انعطاف را طی عملیات دارد- می توان سیستمهای بارگیری و حمل را تلفیق کرد و مدلهای بار کننده- بارکش را به کار برد- مواد و وسایل مختلف را می توان حمل کرد.
معایب: آماده سازی کف تونل برای عبور کامیونها مشکل است- به سیستم تهویه قوی و گران نیاز دارد- با تمام سیستمهای حفاری و بارگیری، سازگاری ندارد- …
حفر تونل به وسیله ماشین های بازویی:
ماشینهای تونل کنی را به دو گروه کلی ماشین های ؟؟؟ و ماشین های تمام مقطع تقسیم می کنند. در ماشین های بازویی، یک یا چند بازوی حفار وجود دارد که سطح مقطع آن به مراتب کمتر از سطح مقطع تونل است و با جابجا کردن آن در نقاط مختلف مقطع، تونل را حفاری می کنند.
در ماشین های تمام مقطع، یک صفحه حفار در جلو ماشین تعبیه شده است که با چرخ خود، تمام مقطع را یکجا حفاری می کند و این ماشین ها به نام ماشینهای تونل کنی حفار (T.B.M) معروفند.
اجزای دستگاه: مهمترین اجزای دستگاه عبارت از بدنه، موتور، بازو، سرمته، ناخن های حفار و سیستم بارگیری است.
حفر تونل به وسیله ماشینهای تمام مقطع:
این ماشین ها، تمام مقطع تونل های دایره ای را یکجا حفر می کنند و معمولاً آنها را به نام ماشین های تونل حفرکن می نامند. بر حسب محل و چگونگی کار ماشین های تمام مقطع آنها را به سه گروه اصلی زیر تقسیم می کند.
الف) ماشین های T.B.M : این ماشین ها برای حفر تونلها به کار می برند و قادرند تمام مقطع تونل را یکجا حفر کنند. 
ب) ماشین های حفر دویل: این ماشین ها برای حفر دویل به کار می روند. بدین منظور ابتدا گمانه ای بین دو طبقه موردنظر حفر می شود و آنگاه ماشین، حفر دویل را از پایین به بالا آغاز می کند و مواد حفر شده در طبقه زیرین می ریزند.
احداث تونل به روش کند و پوش:
حفر تونل در زیرزمین، مشکلات ویژه خود را دارد. از جمله مشکلات می توان به مسائل ایمنی، تهویه،‌ ضرورت تامین روشنایی در تمام مدت کار، محدودیت فضا، محدودیت استفاده از ماشین آلات در مورد تونلهایی که احتمال تمرکز گاز متان وجود دارد و هزینه های زیاد اشاره کرد. بنابراین هر وقت که امکان داشته باشد، تراشه ای از سطح زمین با عمق و عرض موردنظر حفر می کنند به گونه ای که کف تراشه در ترازو کف تونل قرار گیرد. سپس تاسیسات موردنظر را در تونل نصب و آن را با وسایل نگهداری، دیوارسازی کرده و روی آن را تا سطح اولیه زمین، خاکریزی می کنند.
در تونلهای مترو، این بحث پایان نیافتنی همچنان وجود دارد که کدامیک از دو روش کند و پوش و زیرزمینی مناسب تر است. مسلم است که یک جواب ثابت برای این سوال وجود ندارد و در واقع هر شهر دنیا و به عبارت صحیح تر، هر یک از خطوط مترو در هر یک از شهرهای دنیا، مسئله جدیدی است و مشکلات ویژه خود را دارد که با توجه به آنها، باید مناسب ترین روش انتخاب شود.
به عنوان مثال، اولین خط مترو شهر لندن به روش کندوپوش احداث شد اما با توجه به مشکلات موجود و هزینه های جنبی، اکثر خطوط دیگر و به ویژه در مرکز شهر با استفاده از ماشین حفر تونل و به روش زیرزمینی احداث شد.
با توجه به تجربیات انجام شده در شهرهای مختلف دنیا به طور کلی می توان گفت که در مورد تونلهایی به عمق 10 تا 14 متر روش کندوپوش ارزانتر و آسانتر از روشهای زیرزمینی است و احداث تونلهای مترو تا عمق 18 متر نیز کاملا عملی و مقرون به صرفه است.
 
 

کلمات کلیدی مرتبط:
مراحل ساخت تونل سازی ,pptx ,دانلود,بررسی پاورپوینت مراحل ساخت تونل سازی,pptx ,بخشی از مطلب , ,کنترل تونل به هنگام حفر ,شیوه حفر تونلها به هنگام استفاده از ماشین یا سپر بدین گونه است که پس از حفر مقدار معینی از تونل، ماشین متوقف شده و به جلو رانده می شود. معمولاً ماشین های جدید، مجهز به سیستم کنترل ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود,بررسی پاورپوینت اثرات امواج آب بر سازه‌های دریایی,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت انواع سازه های ساحلی,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت مراحل تولید سیمان خزر,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت مصالح ساختمانی (کاشی ,سیمان ,رسها ),pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت فرآیند تولید سیمان,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت انواع زمین برای گودبرداری در ساختمان سازی,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت معرفی انواع بارها در سازه,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت پدیده‌های خطرناک طبیعی ومتدهای جلوگیری از آن در ساختمان,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت تاریخچه سدسازی در ایران و جهان,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت صنعت ساختمان سازی,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت مدیریت روسازی راه ( P.M.S ),pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت سازه‌های فضایی باز شونده و جمع شونده,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت کاربرد مواد نانو در صنعت بتن,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت استفاده از فناوری نانو در ساخت سیمان ,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت فناوری‌ نانو در معماری,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت کنترل آب‌شستگی در اطراف پایه‌های پل,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت انواع ترکهای راه‌های آسفالته,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت تعمیر و نگهداری راه‌های آسفالته,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت طراحی در پیش سازی ساختمان,pptx
دانلود,بررسی پاورپوینت تاثیر آبفشان در حفاری,pptx
 
  • ۹۸/۰۶/۱۷
  • safaii safaii

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی